Vinn resa med LeoVegas

LeoVegas erbjuder ofta sina återkommande spelare på trevliga bonusar och olika tävlingar. Nu kör man en stor tävling om en weekend i London.

Spelet som gäller är Golden Ball Live Roulette som är en variant av klassiskt roulette spel. Tävlingen pågår mellan den 20:e och den 31:a oktober och den lyckliga vinnaren presenteras den 1:a november genom en slumpmässig dragning.

För att vara med i dragningen behöver man vinna lotter. Detta gör man genom att spela Golden Ball Live Roulette under den utsatta tiden. Det handlar om att vara den spelare som omsätter mest på bordet under 19 rundor på rouletten. Då erhåller man ett spinn med guldkulan och får även en lott som är giltig till dragningen den 1:a november. Man kan under tiden för tävlingen samla på sig obegränsat med lotter och därmed öka sin chans att vinna dragningen. Det kommer att finnas en lista under tävlingen där man kan se vem som vunnit flest lotter och hur man själv ligger till.

Priset vid dragningen är en resa till London för två med extra allt. I resan ingår två nätter på ett lyxhotell, två biljetter till den klassiska musikalen “Phantom of the Opera”, två biljetter till “the London Bridge Experience & Tombs” samt hela 20 000kr i kontanter.

LeoVegas tillämpar sina vanliga regler och villkor för tävlingen. Detta innebär bland annat att tredje part har rätt att publicera vinnarens förnamn och första bokstaven i efternamnet i olika marknadsföringssyften. Vinnaren av tävlingen blir inte kompenserad för detta. Om LeoVegas upptäcker att en spelare har flera aktiva konton på casinosidan har LeoVegas rätt att ogiltigförklara alla insamlade lotter. På samma vis återtas alla vunna lotter om en spelare på annat vis blir avstängd från sidan. Om vinnaren av tävlingen tackar nej till vinsten eller inte har möjlighet att resa kan LeoVegas komma att erbjuda ett kontantalternativ som pris.